Babystart FertilMan PLUS - Avancerat Näringsstöd för manlig fertilitet

Babystart

Produktinformation

399 kr

Snabba leveranser
Finns i lager
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Ytterligare detaljer

FertilMan® PLUS är en omfattande 30 dagars avancerad blandning av vitaminer, mineraler, aminosyror och antioxidanter, som är specialutformade för att hjälpa utvecklingen och produktionen av spermier (spermatogenes), ge näringsstöd för reproduktiv hälsa och för att upprätthålla allmänhet välbefinnande. Detta högkvalitativa tillskott innehåller stora mängder rena ingredienser för att hjälpa motilitet, koncentration, morfologi och kvalitet av spermier för att öka chansen för befruktning. Denna avancerade formula innehåller alla fördelarna med det ursprungliga FertilMan-tillskottet inklusive L-arginin och innehåller också 12 gånger mer L-karnitin (i form av specialklass Carnipure), plus ökade nivåer av selen, Co-enzym Q10 och vitamin C och B12 .

Genom valet av att använda 4 tabletter per dag kan FertilMan® PLUS leverera optimala nivåer av varje näringsämne för att stödja det allmänna välbefinnandet och specifikt hjälpa till att förbereda kroppen för att göra friska spermier. Det är viktigt att inse att både mamman och pappan ska försöka vara vid optimal hälsa före befruktningen, för att ge bästa möjliga start till fostret. För män handlar det inte bara om direkt stöd till friska spermier, utan också om deras övergripande hälsa så att de är redo för befruktning och även för sin vårdande roll efteråt.

Fördelar med kosttillskottet:

Normal fertilitet, reproduktion och DNA-syntes Normal spermatogenes - spermieutveckling Normala testosteronnivåer i blodet Reglering av hormonell aktivitet Produktion av celler från oxidativ stress

Andra viktiga fördelar

Den främsta fördelen med ett bra kosttillskott är att det ger lämpliga nivåer av näringsämnen för att stödja din hälsa. FertilMan® PLUS gör detta genom att tillhandahålla 21 näringsämnen som är välkända och vetenskapligt validerade för att bidra till friska spermier, såsom zink och selen, samt en rad aminosyror och andra mycket hjälpsamma näringsämnen som Coenzym Q10 och karnitin. När vi konsumerar mat tar vi alltid in en komplex blandning av många näringsämnen som samverkar synergistiskt för att stödja god hälsa. Mat, liksom komplexa blandningar av näringsämnen, är hur våra kroppar är vana vid att ta emot näring, och på så sätt hjälper det kroppen att välja hur den vill fördela och hantera näringsämnena. Detta tillvägagångssätt är det rätta för näringsstöd.

Spermiehälsa - Selen bidrar till normal spermatogenes. Zink bidrar till normal DNA -syntes, fertilitet och reproduktion genom sitt engagemang i flera enzymer som gör att biokemiska processer kan fungera mer effektivt i kroppen.

Energy-Coenzym Q10 är biokemiskt involverat i produktionen av ATP i kroppsceller. ATP är bränslet för all cellulär aktivitet, men nivåerna sjunker när vi åldras. Att upprätthålla ett hälsosamt CoQ10-intag hjälper till att kompensera den nedgången. Detta näringsämne är särskilt viktigt att vara medveten om eftersom traditionella matkällor som slaktbiprodukter konsumeras i mycket mindre grad under 2000 -talet än tidigare. Utan slaktbiprodukter innehåller kosten mycket mindre CoQ10 än med det, varför denna formula säkerställer att en optimal mängd finns i kosten. B -vitaminer och magnesium är också viktiga för att stödja normal energiomsättande metabolism och kan hjälpa till att minska trötthet.

Benhälsa - Kalcium och vitamin D3 bidrar till friska ben. Det är allmänt känt att kalcium är viktigt i benmatrisen, tillsammans med protein och andra näringsämnen och även allmänt känt att kroppen behöver D -vitamin för att absorbera kalcium. Stora delar av den allmänna befolkningen tenderar att ha låga nivåer av D -vitamin, särskilt på vintern, varför FertilMan® PLUS ger mer än rekommenderat minimum i Sverige.

Immunitet - C -vitamin, D, olika B -vitaminer, koppar, järn, zink och selen stöder alla immunsystemets normala funktioner.

Kognition - Jod, järn och zink stöder alla normal kognitiv funktion med kalcium som också stöder normal neurotransmission - förstärkt av närvaron av pantotensyra som är involverad i syntesen av neurotransmittorer och steroidala hormoner.

Vem ska använda FertilMan Plus? Varje man som planerar en graviditet med sin partner som letar efter en avancerad formel med ökade nivåer av viktiga ingredienser och höga aminosyror för att ge dem den bästa chansen att bli befruktade.

Innehåller 120 tabletter. Från Babystart.

Varumärke:

Babystart

Relaterade produkter