Eroxon Stimgel potensmedel 4 tuber

Eroxon

Produktinformation

339 kr

Snabba leveranser
Finns i lager
Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.
Ytterligare detaljer

Eroxon® är en gel som är kliniskt bevisad för behandling av erektionsproblem. Hjälper män att få erektion inom 10 minuter.

Eroxon® är utformad för män över 18 år som upplever svårigheter att få eller upprätthålla en tillräckligt hård erektion för att obehindrat kunna njuta av sexuella aktiviteter. Med en dokumenterad klinisk effekt kan Eroxon® hjälpa män att få erektion inom 10 minuter. (Kliniskt bevisad effekt hos 60% av män med erektionsproblem.) Visar inga kontraindikationer med läkemedel. Gelen har en formulering med minimala biverkningar för både användaren och partnern. Kan användas som del av förspel, och kan användas tillsammans med glidmedel och latexkondom.

Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt. Detta är inte ett läkemedel, inte ett receptfritt läkemedel och inte heller en sjukvårdsrelaterad produkt.

Observera att Eroxon endast ger erektion om du är sexuellt upphetsad. Om det är länge sedan man har haft tillräckligt hård erektion för sex, bör man ge Eroxon några försök för att få igång kroppens naturliga processer och uppnå önskat resultat.

Hur fungerar Eroxon?

Eroxon har en unik förångande fysisk verkan, med en kylande effekt följt av gradvis uppvärmning som stimulerar nervändarna på penishuvudet (neurotransmission), vilket leder till ökat blodflöde och kraftigare erektion.

Eroxon har en kliniskt dokumenterad effekt ^1 där 60% av männen uppnådde erektion inom 10 minuter.

Eroxon omdöme

"Denna produkt verkar vara rimligt prissatt, har solid forskning bakom sig och om den fungerar för dig är det ett utmärkt alternativ eftersom det hittills inte har funnits något alternativ till det lilla blå pillret. Det bidrar definitivt till nöjesfaktorn - så om det fungerar för dig är det en produkt som kommer att ge dig ett leende på läpparna igen."
-Mikael

"Levererades i diskret förpackning idag, använde den för första gången och effekten är nästan omedelbar. Fantastisk produkt som jag kommer att rekommendera till alla som behöver en upplyftning. Jag är 70 år gammal och mitt liv är bra eftersom jag har en lycklig fru."
-Rob

"Alla kommer att reagera olika på en produkt som denna. För mig fungerade det, och det fungerade bra. Vad som också var bra var att reaktionstiden bokstavligen var 15-20 sekunder. När du söker en spontan sexuell upplevelse är detta mycket bättre än att behöva ta ett litet blått piller minst 30 minuter i förväg. Kom ihåg att alla är olika - men jag skulle absolut rekommendera att du provar detta och ser om det fungerar för dig."
-Jonas

Kategorier:

Varumärke:

Eroxon

Relaterade produkter