29 kr
Bioris ekologiska och glutenfria Rårispasta Spaghetti är en glutenfri pasta med god smak som alla kan äta, glutenintolerant eller ej.
Denna pasta har den klassiska formen spaghetti och är tillverkad av råris i Bioris fabrik i Apulien i södra Italien. Biori utlovar att inget gluten kommer i närheten av deras fabrik tack vare deras mycket försiktiga process.
Passar utmärkt till alla dina favoritpastarätter!
Varumärke:
Koktid: 8 minuter. Koktiden gäller al dente, man kan lägga på någon minut eller två om man vill ha sin pasta mer genomkokt.
100% rårismjöl. Näringsvärde per 100g Energi: 350 kcal, Fett: 2,8g varav mättat 0,7g Kolhydrater: 72g varav socker 0,8g Fibrer: 3,2g Protein: 7,5g Salt 0g Ursprungsland: Italien Förvaring: Rumstemperatur Hållbarhet: 3 år från tillverkningsdatum