addeira SaliStick Graviditetstest Saliv 1 st

addeira

Produktinformation

119 kr

Snabba leveranser
Finns i lager
Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.
Ytterligare detaljer

Addeira Salistick graviditetstest är det första och enda graviditetstestet som tas i munnen och mäter hCG i saliv. Testet ger dig ett snabbt och säkert svar redan efter 5 minuter och du kan göra det var som helst. Kanske vill du dela upplevelsen med din partner eller någon annan av dina nära och kära. Oavsett så slipper du kissa på en sticka i badrummet.

  • Enkelt och lättanvänt.
  • Hög noggrannhet.
  • Hygieniskt och bekvämt.
  • Identifierar graviditetshormonet hCG.

SaliStick™ saliv graviditetstest är ett snabbt självtest för graviditet som enkelt kan utföras hemma. Testet mäter närvaron av graviditetshormonet hCG (humant koriongonadotropin) i saliv 1 dag efter utebliven menstruation när menstruationscykeln är regelbunden.

SaliStick™ saliv graviditetstest kan användas när som helst på dagen (30 minuter efter att ha ätit eller druckit).

Hur fungerar det? När du är gravid producerar din kropp hormonet hCG (humant koriongonadotropin). SaliStick detekterar nivån av det här hormonet i ditt saliv. Testet är utvecklat för att känna av hCG-nivån från den första dagen av missad mens, när menstruationscykeln är regelbunden.

Dosering & användning Utför testet omedelbart efter att du har öppnat påsen. Provinsamlingsenheten inkluderar en indikator för provtagningsmängden, som ändrar färg till blå när tillräckligt med saliv har samlats in.

SaliStick saliv graviditetstest kan användas när som helst på dagen (30 minuter efter att ha ätit eller druckit).

Låt saliv samlas i munnen i minst 30 sekunder. Under insamlingen av saliv, rulla svabben från sida till sida några gånger för att öka saliv upptaget.

Efter 90 sekunder tar du svabben med skummet ur munnen, håll det vertikalt och kontrollera att indikatorn har ändrats till en blå färg.

Sätt in svabben i analysenheten och vrid provinsamlingsenheten medurs medan du håller horisontellt, tills båda enheterna är säkrade.

Lägg SaliStick saliv graviditetstest på en plan yta med resultatfönstret uppåt. En transparent eller rosa vätska kan ses migrera längs resultatfönstret. Detta indikerar att tillräckligt med saliv har samlats in. Resultatet kan visas så tidigt som efter 3 minuter.

Resultaten:

Gravid = Två rosa linjer i resultatfönstret (både C och T-regionen) En linje kan vara ljusare än den andra

Inte Gravid = En rosa linje i resultatfönstret (endast C-regionen)

Ogiltigt resultat = Ingen kontrollinje (C-regionen)

Förvaringsinstruktioner Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

Innehåll: Provsamlingsenhet och analysenhet.

Varumärke:

addeira

Relaterade produkter