Philips OneBlade 360 Ansikte + kropp

Philips

Produktinformation

699 kr

Snabba leveranser
Finns i lager
Ytterligare detaljer

Snabbt & Enkelt med Philips OneBlade

Med nya OneBlade 360 kan du trimma, styla och raka alla hårlängder enklare än någonsin. Raka och trimma enkelt även de mest svåråtkomliga områdena med färre* drag. Du behöver inte använda flera steg eller verktyg. OneBlade gör allt.

Trimma, styla och raka enkelt alla skägglängder*

Nu med flexibelt 360-rakblad

1 x 360-rakblad för ansiktet

1 x Original-rakblad för kroppen

Kan användas på våt och torr hud

Precisionskam med 14 längdinställningar

Unik OneBlade-teknik

Philips OneBlade har en revolutionerande teknik utformad för skäggtrimning. Den kan raka oavsett skägglängd. Det dubbla skyddssystemet har en glidande beläggning med rundade kanter runt skärelementen. Samtidigt har raktekniken en snabb skärenhet (12 000 gånger per minut) så den är effektiv – även på längre skäggstrån.

Innovativt 360-gradersblad

Det innovativa 360-rakbladet är mer flexibelt för att bibehålla konstant hudkontakt och kontroll. Trimma och raka med färre drag och mer komfort (jämfört med föregångaren QP210).

Trimma nedåt

Trimma skägget till en jämn längd med den medföljande justerbara precisionskammen. Ställ in en av de 14 låsta längdinställningarna för att få allt från eftermiddagsstubb till ett längre skägg.

Forma det

Skapa exakta former med dubbelsidiga blad. Du kan raka dig i valfri riktning för att få fantastisk överblick och se varje skäggstrå som du rakar bort. Du kan snabbt och lätt fixa till din stil på några sekunder.

Kroppskam med klickfäste (3 mm)

Sätt fast kroppskammen (3 mm) för att enkelt kunna trimma i alla riktningar.

Hudskydd med klickfäste för känsliga områden

Sätt fast hudskyddet för att få extra skydd i känsliga områden.

Precisionskam med 14 längdinställningar

Den mångsidiga precisionstrimkammen har längdinställningar från 0,4 till 10 mm, så att du kan få exakt den längd du vill ha.

Dubbelsidigt blad: utformat för precision och kontroll

Styla linjer med hjälp av kanterna på din OneBlade. Du kan använda båda sidor av det dubbelsidiga bladet så att du kan se när du stylar.

Blad som inte blir trubbigt lätt

Blad i rostfritt stål som håller för upp till 4 månaders användning** för att behålla den fräscha känslan. När utmatningsikonen visas på bladet är bladets prestanda eventuellt inte lägre optimal. Du bör fundera på att byta ut bladet för att få bästa möjliga rakningsupplevelse

Slitagestatus

När utmatningsikonen visas på rakbladet är det dags att fundera på att byta ut rakbladet för att få bästa möjliga rakningsupplevelse

Kategorier:

Varumärke:

Philips

Relaterade produkter