Philips Multigroom series 3000 8-i-1, grooming kit för ansikte och hår MG3730/15

Philips

Produktinformation

379 kr

Ord. pris 449 kr (-15%)

Snabba leveranser
Finns i lager
Ytterligare detaljer

  • Smidig allt-i-ett-trimmer.

Philips 8-i-1 Multitrimmer gör det enkelt att känna dig välvårdad. De olika tillbehören ger dig alla möjligheter att skapa en välvårdad look, allt från att trimma skägg, näs- eller öronhår till att klippa håret hemma. Du kan även enkelt snygga till polisongerna eller snygga till frisyren själv. Alla Philips Multigroomers är underhållsfria med självslipande skärelement och du behöver aldrig olja bladen.

Smidig allt-i-ett-trimmer

8-i-1-trimmer

8 verktyg för både ansikte och hår

Självslipande stålblad

Upp till 60 minuters driftstid

Sköljbara tillbehör

Blad i härdat stål som inte går sönder, blir slöa eller rostar

De självslipande stålbladen på den här trimmern för ansikte och kropp är förstärkta med järn och har härdats för maximal styrka. Detta resulterar i att bladen förblir lika skarpa som dag ett. Ingen rost. Ingen olja behövs.

Trimma och styla ansikte och hår med 8 verktyg

Den här allt-i-ett-trimmern klipper håret och trimmar och stylar ansiktshåret.

Trimmer för både skägg och hår

Använd trimmern utan kam för rena, skarpa linjer för både skägg och hår. Du kan även klicka fast skägg- eller hårkammarna om du vill ha olika längder när du stylar.

Näs- och öronhårstrimmer, ta bort oönskade hårstrån smärtfritt

Klicka fast det här tillbehöret för att ta bort oönskade hårstrån från öron och näsa, helt smärtfritt. Näshårstrimmerns unika teknologi med roterande skärblad garanterar ett snabbt och effektivt resultat utan ryck och obehag. Dessutom har näshårstrimmern ett skyddande hölje som garanterar att du aldrig kan skära dig.

Klipp håret till din längd

Fräscha snabbt upp håret i ansiktet och på huvudet med de sex förstärkta skärskydden. Två stubbkammar för 1 och 2 mm trimning, en justerbar skäggkam och tre hårkammar på 9, 12 och 16 mm.

Upp till 60 minuters driftstid

Du får 60 minuters sladdlös användning efter 16 timmars laddning.

Tillbehör som är enkla att underhålla

Din ansikts- och kroppstrimmer är lätt att underhålla tack vare icke-korrosiva blad och vattentåliga skydd för enkel rengöring.

Praktiskt fodral medföljer

Använd fodralet för smidig förvaring hemma eller på resan. Fodralet skyddar trimmern och alla dess verktyg när du är ute och reser.

Garanti för köpskydd

Alla våra trimningsprodukter är gjorda för att hålla länge. De levereras med 2 års garanti, behöver aldrig oljas och är kompatibla med alla spänningsstandarder över hela världen.

Kategorier:

Varumärke:

Philips

Relaterade produkter