Hevea Flasknapp i Naturgummi 2 st, Slow Flow 0-3 mån

Hevea

Produktinformation

119 kr

Snabba leveranser
Finns i lager
Ytterligare detaljer

Flasknappar i naturgummi med långsamt flöde och anti-kolik ventil som minimerar barnets risk att svälja luft. Rund sugdel. Napparna är helgjutna vilket gör att de är hygieniska och lätta att rengöra. Passar bland annat Hevea standard neck-flaskor.

Används till mjölk och vatten och passar till de flesta standardflaskor.

Nappar i naturgummi är naturligt mjuka och välsmakande i jämförelse med nappar av plast och silikon.

Naturgummi är ett naturmaterial som påverkas av sin omgivning, den kan till exempel mörkna med tiden. Nappar av naturgummi ska bytas ut med jämna mellanrum, cirka varannan månad. Var observant på skador såsom sprickor i materialen som är ett tecken på att nappen bör bytas ut.

Nappen bör steriliseras i kokande vatten i cirka 5 min innan första anvädning. Det är viktigt att rengöra nappen med vatten och tvål dagligen. Du kan också sterilisera någon gång ibland i någon minuts kokande vatten.

Hevea's nappar är tillverkade i 100% naturgummi,  är helt giftfria och färgade med mineralbaserade färger. Napparna uppfyller alla säkerhetskrav enligt EUs EN 1400 bestämmelser, amerikanska CPSIA bestämmelser, internationella ASTM och SOR bestämmelser och AS/NZ ISO 8124 bestämmelser i Australien och Nya Zealand.

Lämplig för ålder: 0 - 3 mån
Material: Naturgummi
Skötselråd: Nappen bör steriliseras i kokande vatten i cirka 5 min innan första användning.
Det är viktigt att rengöra nappen med vatten och tvål dagligen. Du kan också sterilisera någon gång ibland i någon minuts kokande vatten.
Certifiering: CE , FSC
Reko info: Helt fri från PVC, BPA, ftalater, plast och konstgjorda färger

Varumärke:

Hevea

Relaterade produkter