Bushman Myggmedel Spray 90 ml

Bushman

Produktinformation

119 kr

Ord. pris 149 kr (-20%)

Snabba leveranser
Finns i lager
Ytterligare detaljer

Bushman Myggmedel Spray har en behaglig och neutral doft och är otroligt effektiv mot attackerande myggor vid alla slags utomhusaktiviteter.

Bushman innehåller DEET, en aktiv substans som rekommenderas av WHO som det mest effektiva insektsskyddet på marknaden. I malariaområdet rekommenderas DEET som skydd mot malariamyggor, samt mot Zikavirus mfl. DEET utvecklades 1944 för militärt bruk för USAs arme, baserat på erfarenheter och slutsatser från tropisk stridsföring under andra världskriget.

Bushman spray är skonsam mot huden, har en behaglig och neutral doft, och innehåller allergifria ingredienser. Den aktiva ingrediensen i Bushman är DEET, vilken rekommenderas av Världshälsoorganisationen som det mest effektiva myggskyddet på marknaden. DEET utvecklades i USA som skydd mot insektsburna sjukdomar i tropiska miljöer, och är godkänt för användning i Sverige av Kemikalieinspektionen. Bushman ger ett långvarigt skydd mot insekter som mygg, knott, fästingar, flugor och andra luftburna insekter, upp till 15 timmar

Bushman myggmedel utvecklades under 80‐talet av Tom Bethurem, en australiensisk kemist bosatt i Australiens norra träskmarker, ökända för extremt svåra mygg‐ och insektsförhållanden. Bushman testades och förbättrades under många år i dessa extremt svåra förhållanden, för att säkerställa maximalt skydd och bästa effekt i de svåraste miljöer. Använd Bushman myggmedel så du kan njuta av den svenska sommaren.

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

  • Behaglig och neutral doft
  • Otroligt effektiv
  • Innehåller aktiv substans
  • För personer över 13 år
  • Innehåller 40% DEET, samma som Care Plus som bl.a. vann Råd & Röns bäst i test 2024.

Kategorier:

Varumärke:

Bushman

Relaterade produkter