Bushman Myggmedel DryGel 75g

Bushman

Produktinformation

119 kr

Ord. pris 149 kr (-20%)

Snabba leveranser
Finns i lager
Ytterligare detaljer

Bushman gel är skonsam mot huden, har en behaglig och neutral doft, och innehåller allergifria ingredienser. Den aktiva ingrediensen i Bushman är DEET, vilken rekommenderas av Världshälsoorganisationen som det mest effektiva myggskyddet på marknaden. DEET utvecklades i USA som skydd mot insektsburna sjukdomar i tropiska miljöer, och är godkänt för användning i Sverige av Kemikalieinspektionen. Bushman ger ett långvarigt skydd mot insekter som mygg, knott, fästingar, flugor och andra luftburna insekter, upp till 15 timmar

Bushman myggmedel utvecklades under 80‐talet av Tom Bethurem, en australiensisk kemist bosatt i Australiens norra träskmarker, ökända för extremt svåra mygg‐ och insektsförhållanden. Bushman testades och förbättrades under många år i dessa extremt svåra förhållanden, för att säkerställa maximalt skydd och bästa effekt i de svåraste miljöer. Använd Bushman myggmedel så du kan njuta av den svenska sommaren.

Den verkande substansen är DEET. VIKTIG INFORMATION: Använd biocider på ett säkert och ansvarsfullt sätt. DEET har en skadlig inverkan på miljön. Använd i första hand grova, skyddande kläder. Läs etiketten och produktinformationen noggrant före användning.

Effektivt insektsskydd

Behaglig doft

Verksam upp till 5,5 h

Kladdfri

Kan användas på kläder

40% av innehållet är DEET

Volym 90 ml

Viktig info

Applicera sparsamt och jämnt fördelat

Undvik kontakt med ögon och öppna sår

Appliceras 1ggr per dag

Ej för barn under 13år

Kategorier:

Varumärke:

Bushman

Relaterade produkter